Editorial

Fugiți cât mai aveți unde de la Micro 14!

Dacă mai sunteți pe la Sanitara din Micro 14, plecați cât mai e timp!
După 10 ani de stabilitate, Partidul prin mana Danielei Palcau a hotarat distrugerea Sanitarei din Micro 14. Au reușit. Ei nu pot construi, dar de distrus se pricep.
Au dinamitat școala și și-au dinamitat carierele pentru a aduce directoare o profesoara de la Scutelnici, ținuta acolo directoare de fostul primar, atât înainte cât și după ce a luat-o de nevasta.
In doar doua luni au pierdut cei mai buni elevi și cei mai buni profesori. Au angajat însă femeie de serviciu și au pus in carca elevilor rămași vreo 40 de oameni, pe care trebuie sa-i plătească.
Timp de doua luni a fost expoziție de fotografie cu ” directoarea “ in prin plan – Școala e condusă de secretara Patrascu, un personaj celebru, de altfel. Cine nu a avut cel puțin un conflict, nu a fost bârfit sau nu a fost jignit de Patrascau?!
Dar boala Patrascu e veche și din pacate pentru cei care au trecut pe la școala, e și netratată.
In ultimile doua luni s-a mai adăugat o boala, iar Palcau se face ca nu o vede. Boala infectării politice a școlii! De doua luni Palcau aleargă sa caute faptul ca a distrus Școala din Micro 14.
In tot acest timp, postul de director si angajările făcute sunt ilegale. Școala si-a pierdut personalitatea juridică , iar la specializarea Farmacie a funcționat cu grupe alcătuite din 2-3 elevi, contrar prevederilor Legii Educatiei.
In fine, e treaba lor, e cariera lor, a fost pofta lor si si-au făcut-o!
Elevii trebuie sa știe ca taxa la Școala din micro 14 va urca la 7500 de lei, adica va fi de patru ori mai mare decât la orice alta școala.
Convulsiile din interior si acapararea politica a școlii demonstrează încă o data ca zidurile nu valorează nimic.
Chiar dacă Palcau a numit pe altcineva director la Sanitara din Micro 14, din 1 Iulie, numirea nu salveaza scoala, deoarece scoala nu mai are personalitate juridică, iar numirea este ilegală, ducând la instabilitate permanenta.
Deci, dragi elevi care ati mai rămas, găsiți-va de drum cât mai e vreme. Instabilitatea de la Școala din Micro 14, costurile mari care vi se vor pune in cârca – chiar dacă vi se primite altceva sa va prindă sau sa va tina – va vor mânca viața si banii. Nu mai vorbesc de amabilitățile secretarei …Sa ridice mâna sus cine nu a fost bârfit de Patrascu!
Oricum, cei care ati rămas plătiți mai mult decât cei plecați!
Și pentru a vedea cu ce imagini rămâne pe retina scoala distrusa, las aici fotografia protagonistelor care i-au făcut de petrecanie.
Sus Chircu Vlădoiu Preda Mihaela- deja fosta directoare, jos Palcau Daniela, încă inspectoare.

Chircu Preda Vlădoiu Mihaela – Facebook
Palcău Daniela

A se vedea și: https://cronicadebuzau.ro/cum-se-pune-o-scoala-la-buzau-pe-chituci/

Moraru Violeta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *