Editorial

Buzăul primul loc și la asfaltare? Nu! Dar la propaganda despre asfaltare? Daa!

Îmi amintesc minciunile din Comunism, la care Toma a luat parte. Stătea producția buimacă tot timpul de cât se mințea. Toma se raportează la trecutul triumfalist al lui Ceaușescu. Opriți aratul că ați depășit hotarele țării, suna o butadă! Tot așa zic și eu, opriți asfaltarea că am văzut utilaje și pe la Gura Teghii. Prin Buzău, puține. În Centru unde se construiește cu o documentație incompletă, deloc!

Că se asfaltează, e normal! De ce nu s-a asfaltat până acum?! Doar nu trebuie să îngenunchem în fața primarului că asfaltează. Asfaltează din banii noștri și ca urmare a salariului pe care-l încasează la plic de la noi. E miracol că asfaltează?! Dar jurnalistul … Jurnalistul de curte trebuie să-i susure la ureche șefului poemul zilei, iar lui Toma asta-i place.

Așa suntem noi pe primul loc pe țară, iar! Dacă vrem să mai urcăm nu e loc. E maximum. Mă întreb totuși, pe căldura aceasta, când oamenii se topesc prin mașini în orașul blocat de Toma, cam ce calitate are treaba făcută. Se face greu, puțin, scump și prost. Acestea sunt cuvintele cheie ale administrației Toma. La aceste capitole suntem primii pe țară!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *