Național

Ciocnirea AUR-PSD

În timp ce PSD – ul pare cadavru cel puțin la fel de obosit ca fondatorul lui, Ion Iliescu, AUR s-a mișcat zilele acestea în direcție contrară, organizând caravana medicală.

PSD -ul are tot. Are banii țării. Are guvernarea. Însă are și guri multe de hrănit, iar bombele gen azilele groazei explodează din cauza clientelei politice. Și de ar fi numai acest caz, însă cam tot ce însemnă PSD în instituții e intrat în putrefacție pentru că sunt ani în care partidul și-a plasat oamenii peste tot.

AUR pare proaspăt, dinamic și dornic să câștige alegerile și să scape de etichetele puse până acum. Caravana medicală este un plus de imagine bun, dar și o activitate utilă. Paradoxal, caravana a început să circule în ziua în care PSD – ul ascundea bătrânii noaptea!

Cu ceva timp în urmă AUR părea să ia voturi doar de la o parte din votanții USR și de la cei care vor vota să scape de anumiți șefi de pe la PSD, acum începe să muște puternic din electoratul PSD, ținut până acum cu televizorul.

AUR e un partid de lider, ceea ce presupune mai puține lupte și negocieri interne și mai mult devotament, pentru cel care l-a creat și la urcat în Parlament.

Rămâne de văzut dacă toate mișcările pe care le fac îi vor ajuta pe cei de la AUR să-și adjudece victoria la Europarlamentare, în condițiile în care între PSD și AUR sunt mai puțin de 10%, iar diaspora nu votează în mod tradițional cu PSD – ul.

https://cronicadebuzau.ro/elena-nastasoiu-un-nou-motiv-de-insomnie-pentru-pesedisti/

1 thought on “Ciocnirea AUR-PSD”

  1. Aplaud ganditea pragmatista a Aristocratiei Urbane Romane in problemele de care se ocupa. In timp ce PSD se impletiteaza in scandaluri si neprevazut, AUR a reusit sa organizeze o caravana medicala si sa arate ca se poate implica si pe plan local, prezentandu-se ca o optiune reala pentru oamenii din aceasta tara. Este o miscare inteligenta si poate ajuta partidul sa castige sufletul electoratului care asteapta o schimbare la nivel national.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *