Local

Elena Năstăsoiu, un nou motiv de insomnie pentru pesediști?

Alegerile din 2024 vor altfel decât calculează acum cei care dețin puterea. Electoratul are  porțile închise de cu dibăcie de cei care dețin puterea, dar vorba românului: nu e bine să-ți faci planuri că află diavolul și le strică.

La Buzău este sete de dreptate și de schimbare, dar, din păcate, din 2012 de când mi-am asumat o candidatură de independent, nu a mai candidat nimeni din afara grupului. Blat, blat, blat și rezultate previzibile.

Îți dai seama cât de slab este un candidat după aprecierile din PSD. Când vorbesc de bine cei de la conducerea PSD despre tine, e clar….

Ei bine, despre Elena Năstăsoiu pesediștii vorbesc de rău. Evident vorbesc la nivelul lor de …. conduită, dar vorbesc și îi găsesc cusururi: ba că soțul este prea grizonat, ba ca a slăbit prea mult, ba că face prea multe meditații, ba că ar fi a lor și nu le face probleme în alegeri, ba că lista partidului pe care-l reprezintă va fi făcută de Ciolacu și că nu are putere de decizie.

Eu care am beneficiat și beneficiez de toată …. drăgălășenia găștii PSD, nu am decât o cheie de interpretare: Elena Năstăsoiu dă insomnii! Dacă nu conta, nu o vorbeau!

Evident, pentru un viitor candidat nu e rău să-ți poarte concurența de … grijă.. Însemnă că cei ce-i găsesc cusur își știu incapacitatea de a se descurca în fața cuiva care are pregătire intelectuală, care are un simț particular al relaționărilor sociale, care are dinamism și care beneficiază de un timbru vocal particular.

Or fi sau nu aceste  calități importante în politică?!

Actualii se tem pentru că noi că toți căutăm calitate, căutăm ceva onorabil pentru a ștampila la vot.

Aș prefera de o mie de ori să mă confrunt cu Elena Năstăsoiu în dezbateri, decât cu titirezi de partid.

Sper ca numărul oamenilor care au deja o carieră în spate, cum este cazul profesoarei Elena Năstăsiu, să crească la alegerile din 2024. Oricum, va ridica nivelul dezbaterilor, iar temerile celor de la PSD sunt întemeiate, mai ales că alegerile europarlamentare nu vor fi câștigate de partidul aflat acum la guvernare.

 

https://paulnegoita.ro/2023/06/24/elena-nastasoiu-un-nou-motiv-de-insomnie-pentru-pesedistii-medicorii/

2 thoughts on “Elena Năstăsoiu, un nou motiv de insomnie pentru pesediști?”

  1. Aacum s-au linistit PSD-istii. Ioana d’Arc s’a dovedit a fi, de fapt, omul PSDNL..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *