Local

Diana Necula, un lider de generație, vinde în Piața Centrală din Buzău, la 227

Diana Necula este un lider al generației ei. Săptămâna aceasta a susținut examenul de Bacalaureat și astăzi este în Piața Centrală din Buzău, unde vinde producția părinților ei, la taraba  cu numărul 227.

Diana e absolventă de Hasdeu și este deja admisă la Facultatea de Medicină din București, deoarece a urcat pe podium la Olimpiada Națională de Biologie și și-a dobândit singură acest drept.

Natural și fără trac își face treaba. Muncește. Muncește și se dezvoltă social, înțelegând pe ce lume trăiește și care este este viața reală a oamenilor.

Diana este un copil talentat: cântă, vorbește limbi străine, citește, scrie.

Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0LMriMY1TGUvoCGkCzynF1YcBb5hUMK1UoD3dEGHGsJF5vszPDHjnqvd45jT99MCWl&id=1191450181

Deci, Diana vinde astăzi roșii și ce roșii! Treceți pe la 227! Nu-s mai … învățate decât alte roșii, dar sunt extrem de gustoase și trec prin mâna unui copil model, frumos educat în familie.

Așa se educă copiii! Respect pentru familia Necula și pentru exemplul pe care ni-l dau nou, tuturor!

https://paulnegoita.ro/2023/07/01/diana-necula-un-lider-de-generatie-vanzand-in-piata-centrala-din-buzau/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *