Național

PSD și Nicușor

PSD înainte de a se urca în căruța cu bunătăți a guvernării, s-a hrănit românește cu imagine, denigrandu-l pe Nicușor Dan și nu numai, plătind bani grei și speranța, că la anul vor pune mana pe Primăria capitalei,pe care Doamne ce și-o mai doresc!

Nicușor a răbdat, a suferit a făcut, iar acum a ajuns să-și dubleze scorul în intenția de vot ajungând la 43%dublu fata de anul trecut!

PSD a confundat Bucureștiul și bucureștenii, cu localitățile județului Buzău, unde NIMIC, este votat spre satisfacția preacinstitilor și bogătanilor psd-iști!

Din nou PNL a întrat în plasa PSD și s-a scuturat de Nicușor, ca „Dracul de tamaie” ..pierzând se pare Bucureștiul.

USR pare ca a învățat ceva politica (Drula) și l-au apropiat pe fostul lor tovarăș, cu mari șanse de a câștiga capitala și un scor național mai bun!

La Buzau nimic, nimic, nimic, nimic nici la putere nici în opoziție. Trăiască trădarea,banul public care o întreține și ignoranta buzoienilor! Și totuși, speranța niciodată nu moare!
La Nehoiu, NIMICUL a ajuns la superlativul absolut! Vom vedea în următoarele luni,pentru ca după aceea putem sta 4 ani fără sa fim deranjați.Mai așteptăm doar o prescriere a faptelor, la care se pare suntem cei mai buni! ?

Doru Muzgoci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *