Editorial

Unde e PUZ – ul domnule Toma? Unde e acordul Poliției? Unde este studiu de impact economic?

I-ați lovit pe buzoieni imediat după ce ați câștigat alegerile. Le-ați mărit impozitele în ideea că vor uita în patru ani. Acum aveți bani și în loc să asfaltați străzile din cariere și de pe străzile de lângă Centru vreți să reproduceți isprava de la Iazul Morilor, adică bani mulți pentru nimic. E comisionul mai mare la astfel de lucrări? Vă hrănește mai bine vanitatea tipul acesta de schimbări …epocale? Ambele și altele, probabil!

Până una alta, poate luați exemplu de la primarul de la Lopătari. Omul nici nu a avut motiv și a demisionat! Dumneavoastră aveți și nu pot să uit cum urlați pe toate posturile și prin toate ziarele că demisionați în primul mandat! A fost tot minciună, ca toate celelalte, nu?!

Cum ați procedat în Centrul orașului sunteți pasibil de cel puțin două dosare penale dacă nu faceți dovada că ați urmat procedura la care ați fi obligat orice cetățean: abuz în serviciu, pentru că angajați cheltuieli publice pe care legal nu le puteți decontat, atâta vreme cât nu aveți documentele în regulă și blocarea drumurilor publice.

Pierderile economice ale salariaților și companiilor trebuie să le suportați din buzunarul propriu, că ați decis totul fără să țineți cont de impactul economic și fără să discutați în Consiliul local.

Primăria nu e un SRL din acela prin care plimbați banii, așa cum ați procedat pe la firmele proprii unde sunteți cercetat penal. E instituție publică și trebuie să lucreze în interesul cetățenilor!

Sunt sigură, dacă apelați la sprijinul specialiștilor din Primărie, cei pe care-i blamați că nu au lucrat la Romet, nu făceați atâtea prostii. Acum le faceți, probabil veți răspunde, însă răul e făcut deja, iar zeci de mii de buzoieni stau zilnic în trafic pentru că ați avut dumneavoastră chef să blocați artera din inima orașului. Și nici măcar nu ați încercat să parcurgeți etapele pe care orice cetățean e chinuit de Primărie să le urmeze!

Nu credeți că ar trebuie să demisionați domnule Toma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *