Local

Primarul Toma subminează economia locală

Subminarea economiei buzoiene

Am văzut că sunt peste tot politicieni judecați pentru subminarea economiei. Primarul Toma de ce nu ar fi? Cum se numesc acțiunile sale de distrugere a economiei locale? Cum de numesc acțiunile de rapt la adresa bugetului fiecărei familii? În Buzău taxele pe proprietate sunt mai mari decât în Sectorul 1 din București, parcările constă mai mult, iar locurile de muncă pentru tineri tot mai puține. De aceea tinerii nu se întorc, ce să facă aici? Videochat?! Am citit într-un ziar buzoian că suntem pe primul loc la prostituție și videochat! De ce credeți că e așa? De sărăcie!

Prima subminare a industriei locale executată de către Toma a fost falimentarea cu bună-știință a fabricii construite de buzoieni în timpul comunismului, a Metalurgicii! Atunci s-au risipit în lume 3000 de oameni.

A doua subminare e economiei locale are loc pe viu. Toma închide cu bună știință afaceri locale și lasă oameni pe drumuri. Dacă facem un studiu să vedem care a fost evoluția economiei locale de când este Toma primar, ne îngrozim.

Nu are viziune, are doar interese imediate, de parcă mâine ar pierde mandatul. Nu are respect pentru comunitate și nu o consultă niciodată. Nu are bun-simț în relația cu angajații Primăriei și în tratează cu dispreț.

Evident, în conflict fiind cu toată lumea, cu toți oamenii capabili și de bun-simț, rezultatele sunt pe măsură: un oraș praf, blocat, cu oameni ținuți în trafic, cu firme închise, cu lucrări scumpe și făcute prost.

Toma va rămâne în memoria colectivă ca primarul care minte și falimentează!

Priviți cât s-a lucrat în prima zi după închiderea Centrului – s-a tras o linie! -, o zi în care angajații din Centru stau forțat în concediu, iar firmele înregistrează pierderi.

 

1 thought on “Primarul Toma subminează economia locală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *