Editorial

Toma, primarul care urăște investitorii locali

Domnule Toma ieri ați fost la deschiderea unui centru de imagistică.  Pacient, inlfluencer sau cointeresat? Domnule Toma în Buzău mai sunt cel puțin două centre similare, unul care are o investiție mult mai mare decât cel proaspăt deschis. Diferența între cei la care ați fost la deschidere și cele două centre de imagistică medicală din Buzău o face investitorul. La celelalte două centre de imagistică investitorii sunt buzoieni și lor le cereți votul, buzoienilor.

Cei doi investitori sunt membrii ai comunității noastre. Puteau să-și ducă banii în altă parte, dar au avut spirit comunitar și au investit aici. Ceea ce ați făcut ieri a fost trădare pentru acești oameni harnici și statornici, care au mizat pe Buzău. Fără ei ce făceau pacienții, buzoienii, atâția zeci de ani?!

Ieri, dumneavoastră ca primar le-ați făcut concurență și ați dovedit că nu-i respectați, că nu le respectați munca, investiția, statutul de buzoian! Nu au venit cu chirie, au investit, au dezvoltat Buzăul prin impozitele și taxele plătite aici. Au construit, au creat locuri de muncă. Dar pentru dumneavoastră nu contează decât interesul strict personal. Nu degeaba toți spun că-i urâți pe investitorii locali.

Și în campanie strigați că și hârtie igienică veți lua de la firmele buzoiene, iar acum faceți tot posibilul să-i scoateți pe toți de pe piață.

Ieri, dacă ați fost cointeresat, e grav, dacă ați fost pacient și nu ați apelat la serviciile unei firme care plătește impozit la Buzău, primar în funcție fiind, iarăși e grav, iar dacă ați fost să faceți reclamă prin poziția publică pe care o aveți e trădare!

Să văd ce curaj mai aveți să le cereți votul buzoienilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *