Local

Toma, primul primar care s-a teleportat?!

S-a teleportat Toma?

A fost emisiunea Ancăi Alexandrescu. Ciolacu a fost regizorul. A dat ce trebuia ca să scape de atacuri. După cum se știe, Ciolacu plătește presa să-și atace adversarii și să-l protejeze pe el și doar pe el. Dragnea voia să protejeze partidul, Ciolacu vrea să nu fie atacat și nu a fost, deși erau multe de spus. Ba … Teodorovici, care se declara mare dușman al lui, i-a făcut cu mânuța bezele la ecran și i s-a declarat prieten.

Regizorul Ciolacu l-a lăsat însă hrană la rechini pe Toma și și-a luat-o. Prima dată când am auzit oameni simpli vorbind despre trecutul gri al primarului și al familiei lui. Au început oamenii să știe cu cine au de-a face, iar jurnalistul Sebastian Silvestru i-a pus câteva etichete, pe care reușise să le ascundă bine până acum, lăudărosul nostru primar.

Toma s-a declarat ca fiind plecat în Israel, ca să nu participe la emisiune. Surse din partidul propriu însă spun că a fost acasă, iar a doua zi, matinal, s-a și prezentat la ședința de Consiliu Local. A mințit iar Toma, ca de obicei, s-au s-a teleportat din Israel?

În cădere liberă de popularitate din cauza afacerilor necurate despre care s-a vorbit și pentru a contrabalansa emisiunea făcută de Anca Alexandrescu, și-a provocat o emisiune la Kanal D, ca să mai spele ceva din ceea ce s-a spus la Anca Alexandrescu.

Din fericire, nu a ținut. În afară de conturile false, mai nimeni nu mai are chef de Toma la primărie, pentru că s-au fript destul.  Și apoi … dacă și Ciolacu l-a dat hrană presei …. cine știe ce va mai fi?

La anul se va produce pentru prima data schimbarea la Buzău, după 34 de ani, conform sondajelor.

Violeta Moraru

1 thought on “Toma, primul primar care s-a teleportat?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *