Fără categorie

Toma al treilea mandat? Pentru cine? Pentru ce? De ce?

Toma a ajuns primar pe blat, nu pe voturi adevărate. I-au așezat greu chipul într-o poză care să te facă să uiți cine este de fapt Constantin Toma.

A jucat rolul industriașului, iar mulți buzoieni nu au știut că Toma este cel care a făcut prăpăd cea mai mare fabrică din Buzău și a trimis mii de oameni pe drumuri sau în străinătate, după o pâine pe care marele patron de la Romet aici le-a furat-o.

După primul mandat Toma nu a avut contracandidat. A a avut înțelegeri făcute.

După al doilea, nu se mai dă dezlipit de scaun și speră să nu aibă contracandidat. Evident, va avea. Trandafirii l-au pus primar, acum trandafirii îl înțeapă, pentru că guvernarea PSD face țara praf.

Nu știu ce partide se vor mai ridica pentru că mai este timp destul și criza cere forțe noi, dar acum PSD se confruntă pe culoar cu AUR. Roșul de la Consiliul local actual, va deveni auriu.

În acest context, este aproape imposibil ca primarul Toma să mai poată câștiga un mandat. De ce să-l câștige? A demonstrat ce poate. Buzăul economic e praf! Buzăul e blocat! Buzăul e terminat doar după două mandate. Al treilea îl mai suportă buzoienii?

Pentru cine? Pentru familia proprie doar să mai câștige. Nici măcar cei din PSD nu-l mai înghit, din câte vorbesc pe la colțuri. Petru buzoieni? Și-au luat-o cu vârf și îndesat! Nici nu vor să-l vadă! Votul va fi surprinzător.

Toma reales ar face din Primărie o instituție la fel de blocată ca orașul. Nu va avea majoritate în Consiliul, și așa cum este obsedat de propria genialitate, va fi într-un scandal permanent cu membrii Consiliului. Își știți deja stilul coleric!

În concluzie, zvonurile din PSD că nu va mai candida fac bine orașului! Iar dacă va candida ca fi o surpriză.

Paradoxal, cel care înainte amenința cu demisia a căpătat dependență de Primărie, ceea ce denotă interesul personal.  De aceea, schimbarea e posibilă și necesară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *