Editorial

Haosul Ciolacu a bulversat viețile românilor

Mișcarea brownniană al lui Ciolacu se vede în tot și-n toate. De la simpla exprimare săracă în limbaj și agramată, la declarații care se bat cap în cap, rostite șmecherește, în idea că poporul român, in integrum, e ușor de păcălit la alba-neagra.

Tot ce face Ciolacu este un haos. Fraze începute și necontinuate, așa zise reforme începute și necontinuate, minciuni spuse cu emfază. Toate la un loc definesc un caracter murdar, sau o lipsă crasă de caracter.

România nu a trecut printr-o rotativă, ci a intrat într-un carusel amețitor, iar efectele se văd. Societatea geme de nedreptate, de minciună și de sărăcie.

Toate acestea pentru că țara este lăsat că bună-știință pe mâna unui haos uman, pentru care eschiva și minciuna reprezintă principalele forme de manifestare. Nu poate mai mult. Așa a făcut peste tot unde a ajuns un pic de șef.

Sigur, în cele din urmă, românii îl vor arunca pe acest individ inconsistent intelectual și defectat moral la coșul istoriei. Dar, din păcate, toată lumea așteaptă ca să fac praf și PSD – ul. Toți au răbdare și beau paharul mizeriei până la sfârșit, pentru a încerca să încheie socoteala cu un partid care de prea multă vreme reprezintă o speranță exact pentru românii pe care, tot de fiecare dată, îi lovește cel mai tare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *