Național

Ciolacu e un fel de Bulă

Pentru cine nu-l știa Ciolacu a a reușit să se ascundă. A mai plătit presa cash la OMV – ul pe care îl deține prin interpuși, la ieșire din Buzău spre Mărăcineni pe dreapta, a cumpărat șefi de instituții, și-a făcut relații în poliției, a jucat rolul băiatului bun și a reușit să fie foarte puțin cunoscut.

În politica națională a cărat sacoșe și genți, a pus râme în undiță, s-a dat bine pe lângă Johannis și a jucat mai mult din spate. Părea că are inteligența de a nu ieși în față, că se simte bine pe locul secund, pentru că ori ce ieșire înseamnă cel puțin o gafă.

Acum a urcat și se vede tot, tot ce are. Plătește presa și acum, are campanii de imagine, vrea să fie glumeț, aleargă cu foile în mână ori unde este chemat, lecturează ce scriu alții ca un elev din clasele primare și, prin toate acestea, vrea să pară ceea ce nu este și nu poate fi.

Pe zi ce trece însă, gafele se adună. Comparația cu Dăncilă e o farsă. Dăncilă, așa cum era ea, făcuse o școală pe bune, nu era coruptă, nici imorală și nu avea trecutul sulfuros.

Deși încă e protejat de presa plătită din banii poporului, internetul a explodat. Comediant fără talent, Ciolacu a fost luat la ochi de români din toate clasele sociale. Sunt atâtea bancuri pe seama lui Ciolacu și atâtea filmulețe comice cu prostiile pe care le face și le spune, încât are viitorul asigurat. Nu vorbim despre viitorul de președinte, pentru că țara asta nu-i iarmaroc, ci pe cel de Noul Bulă! Dacă după 3 luni a ajuns așa, îmi este greu să-mi imaginez cum de va duce săgeata în jos PSD-ul până în martie, aprilie.

I.L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *