Fără categorie

Timotei Oprea – Dan Deșliu a pierdut procesul cu Compania de Apă

Oprea Stoian Timotei Florentie Viorel Grapă, cu numele de acoperire Dan Deșliu, a fost concediat de la Compania de Apă. Cu un trecut tenebros, așa cum îi este chipul, Dan Deșliu este tipul de individ fără vocație și fără meserie. Fiu de preot și teolog, omul cu multe nume și cu multe conturi false de Facebook, s-a identificat cu imaginea unui scriitor comunist, mort înecat.

Cât a fost Tescaru, bine-făcătorul tuturor răufăcătorilor din presă, pe care-i plătea din banii banii buzoienilor să mintă societatea, Oprea a dus-o bine, chiar foarte bine. Când Tescaru a fost înlăturat de la conducerea Companiei de Apă, a zburat și Timotei Oprea. Decizia celor de la Companie a fost corectă. Oprea era de fapt un parazit, pentru oamenii normali, care nu trăiesc o viață dublă, care nu suferă de neputințe psihice precum plăcerea de a-i vedea pe alții jigniții și asaltați de minciuni. Pentru cei sănătoși la cap, Oprea nu face folos. Cât despre profesie, Oprea nu știe și nu e capabil să facă nimic. Absolut nimic! E simplu de observat, doar privindu-i trecutul.

Evident, ca orice parazit, și-a găsit alt mediu de viață, unde, bine-înțeles face la fel! Aici ocupă un post ilegal și este plătit tot din banii oamenilor cinstiți. Cu ce se ocupă, concret? Stă ascuns pe Facebook și minte de acolo. Oamenii cinstiți și normali transpiră muncind ca să-i plătească salariul.

Ei bine, Oprea concediatul, a dat în judecată Compania de Apă Buzău. A pierdut în primă instanță. Așteptăm cu interes cercetările penale care vor avea loc în cazul angajării lui ilegale de la Prefectura Buzău.

Chiar dacă a făcut jocuri murdare pentru mulți mizerabili și analfabeți din politică, în cele din urmă impostura se plătește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *