Editorial

Timotei Oprea Stoian ( Dan Deșliu), a luat locul unui handicapat și unui mort, ca să lucreze la Prefect

Slugă la mulți stăpâni

Personaj murdar, așa cum este cunoscut, Oprea-Stoian Timotei Florentie Viorel ( ex Grapă), este băiatul cu multe nume și cu foarte multe conturi. Personaj cu dublă personalitate, ceea ce nu reprezintă tocmai o normalitate medicală, a fost crescut pe la Prefectură pe vremea când Bigiu era prefect – era purtător de cuvânt -, apoi a fost asumat de Tescaru, pe la Compania de Apă, pentru a scrie pe o altă mizerie de sit, costintănăsescu, apoi a trecut la familia Mocanu și acum e în situația de triplu jucător: PSD, PNL și dator vândut la PMP.

În tot acest timp, a scris și scrie mizerii care frizează nebunia, pe contul fals Dan Desliu, evident, ne fiind singurul.

 

După ce Tescaru a fost alungat de Toma de la Compania de Apă, zilele individului au început să-i fie ca fața. Motivul pentru care este atât de violent la adresa lui Constantin Toma e acesta. A rămas fără locul cald, bine plătit, de unde nu făcea altceva decât să lucreze la viața ficțională în care trăiește, prin sutele de conturi false.

A fost adoptat de Mocanu junior, mare iubitor și el de mizerie. A fost prezentat ca fiind șef de cabinet, deși a fost plătit ilegal în toată perioada respectivă și ai intrat ilegal în posesia unor informații clasificate.

Evident, a pus mâna pe contul de facebook al prefectului, pe al Prefecturii, pe al lui Roșioru, al lui Mocanu… Tot Oprea Stoian a decis cine să fie purtător de cuvânt și îl domină practic pe Prefectul PMP, Leonard Damian, demnitar care, în total dispreț față de lege, a dat un spațiu în Prefectura Buzău PMP – lui, pentru ca priceputul Oprea, împreună cu istețul Roșioru, să facă campania online a partidului. Cel puțin așa spun candidații!

Practic, tot ce face Oprea este muncă de troll, pe bani publici! Un caz Dragnea 2!

 

 

 

 

 

 

Oprea a ajuns ilegal funcționar public, în locul unui îngrijitor cu handicap și al  unui decedat.

Cum îî are cam pe toți la mână, pentru că a scris, atât cât îi permite gramatica, pentru toți mizerii, mare parte dintre politicienii amintiți fiind cerați cu școala, a venit vremea să prindă și el un loc sigur la stat.

Schema a fost aranjată de prefectul Leonard Damina.

La înțelegere cu primarul de la Brădeanu, l-a trimis pe Oprea, evident fictiv – conform sursei mele din primăria Brădeanu -, pe acolo doar trecea să semneze condica, nu avea sarcini de serviciu, ci se îndrepta rapid spre Prefectură, unde îl așteptau conturile false, precum Alina Petrescu.

Atunci când un funcționar public din prefectură a decedat, Dobre Narcis, s-a luat decizia să fie plasat Oprea.

Așa că prefectul a aranjat la primăria Brădeanu. A fost lăsat pe drumuri un îngrijitor cu handicap. I s-a desființat postul. Apoi a fost înființat alt post de consilier, unde, singur la concurs, Oprea Stoian și-a făcut intrarea în corpul funcționarilor publici. Așadar schema e simplă. Erau 5 posturi la Brădeanu, au desființat 1 și l-au reînființat cu de dedicație, fiind modificată organigrama.

Noul post a fost ocupat de Timotei Oprea Stoian 5 zile! Mai trebuie demonstrat ceva?!

Se vede, așadar, de la o poștă, încrengătura penală, dar nu e singura. Oprea Stoian nu avea, la momentul concursului, 7 ani vechime, pentru a o cupa postul. Practic, a fost primit la concurs ilegal, iar acum este plătit la nivel de consilier superior, deși el nu ocupă legal nici măcar poziția de consilier.

Am sesizat la DNA schema penală, după ce primarul de la Brădeanu s-a făcut că nu primește emailurile prin care-i ceream informații despre concurs. Laș ca Oprea-Stoian, deși e mare cât un munte, atunci când m-am dus să-l întreb despre afacere, mi-a spus că nu știe cine e Oprea-Stoian și …tocmai îl angajase.

 

Protecția poliției

Contul fals Deșliu este protejat de Pantazi. În decursul anilor, practicile mizerabile ale celor care administrează contul fals Dan Deșliu, au făcut obiectul multor plângeri. Unii, precum Fănică Birlă, le-au retras, alții, printre care și eu au fost plimbați și nu au primit nici măcar răspuns. Șeful Poliției, cunoscut pentru dependența de politicienii locali, nu a avut interesau și nici curajul să-și dovedească demnitatea și onoarea.

A înlesnit prin această atitudine săvârșirea în formă continuată a infracțiunilor de hărțuire.

Nici șeful adjunct al Poliției, Chiriac, actualmente director la …Prefectură și coleg cu Deșliu…pardon cu Oprea…nu a face decât să protejeze un penal, cu probleme comportamentale.

În una din zile, pentru că mi-a pus niște întrebări Oprea Stoian – evident, calomnii -, am mers la Prefectură să-i răspund. Nu avem altă cale să răspund contului fals care șterge orice comentariu contrariu nebuniei lui. L-am așteptat în față pe Oprea-Deșliu. Când m-a văzut a fugit după jandarmi.

Cu ajutorul domnului Ionel Chiriac, cel care a încercat în aceeași zi să-mi arate că el a vorbit cu Deșliu și că e un anume Romică Dințosu, Oprea Stoian a făcut plângere la Poliție.

Dacă la plângerile mele Poliția se mișca în trei luni, la influenta lui Chiriac, care a avut grijă să le furnizeze și numărul meu de telefon, poliția s-a sesizat în 3 zile.

În treacăt fie spus, Ionel Chiriac, deși nu mai era la Poliție, afla imediat date din reclamațiile pe care le făceam și nu uita să spună că nu va veni ca martor dacă-l chem. Onorabil polițist, nu? Mai ales că afirmă că știe cine este Deșliu!

Telefonul polițistului m-a amuzat teribil. Oprea-Stoian, bărbat de stat, fost secretar de stat, avea nevoie de protecția Poliției să nu-l bată o femeie. Da, bărbat adevărat! Iar polițistul vrea să mă consilieze cum să…nu-l bat.

De fapt, percep acțiunea ca o încercare de intimidare! Dar nu sunt deloc timidă, și chiar dacă va dura, în numele atâtor oameni care au avut de suferit de pe urma încrengăturii politice și milițienști locale, sper ca voi duce la capăt pedepsirea acestui grup infracțional organizat.

Surprindere

Sunt de ceva vreme pe lumea asta! Vă rog să credeți că așa limbaj ca la acest individ nu am întâlnit. Am un dialog, în care limbajul este de cea mai joasă speță și dovedește să în spate nu e doar un teolog ratat, ci un individ ros de ură, profund înveninat de propria-i viață, cumva o stafie care nu se poate odihni a scriitorului căruia i-a furat numele. Sigur, aceste ultime propoziții nu pot face obiectul DNA, ci doar al uni eventuale hotărâri de instanță care ar putea pune sub interdicție un asemenea personaj.

O altă surprindere, cea mai dureroasă, mă face să nu înțeleg cu sunt atâtea oameni care-l apără, care-i agravează boala, care sunt dependenți de unul ca el. Realizați cam cine conduce astăzi județul?! Vă așteptați la ceva bun pentru voi și pentru copiii voștri? Priviți parcursul celor menționați pana acum și mai ales al lui Oprea Stoian Timotei Viorel

Defunctul Dan Desliu, devenit “strigoi “ pe Facebook
Defunctul Dan Dasiu, strigoi pe Facebook

Florentie, care la propriu a călcat peste cadavre și înțelegeți că trebuie să fim uniți împotriva mizeriei, cât încă nu ne-a sufocat pe toți.

Violeta Moraru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *