Local

Premieră la Buzău! Comedia ”Insomniacii”, astăzi, 4 ianuarie 2019, începând cu ora 20.00, la Casa Sindicatelor

Iubitorii de teatru sunt așteptați astazi, 4 ianuarie 2019, începând cu ora 20.00, în sala Maximilian a Casei Sindicatelor din municipiu pentru a ”savura”  o comedie despre ocupaţiile absurde ale celor care suferă de insomnie incurabilă.
Autorul piesei ”Insomniacii” este Mimi Brănescu, iar distribuția, formată din Leonid Doni, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu, face din această piesă o remarcabilă comedie de situații!
Trei nebuni care se întâlnesc noaptea în parc, pentru că la fel ca mulţi dintre noi, suferă de insomnie. Dorinţa ieşirii din anonimat, din banalitatea vieţii şi a condiţiei umane dramatice, îi conduc la o serie de aberaţii născute din gânduri revelatoare şi rătăciri în absurd, într-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extratereştri, oameni-păianjeni, descoperiri şi alte asemenea.
Spectacolul este demonstrația perfectă a faptului că, în mișcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de situație. O comedie nebună cu și despre nebuni și nebunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *