Editorial

Politica urii

Românii sunt puși să se urască. Cunosc acest tip de campanie. Am am avut parte de ea în propria-mi campanie electorală. Acum se încearcă la nivel național același tip de manipulare. Nu e cazul ca întreaga țară să trăiască precum Buzăul. Cifrele sunt clare!

Românii sunt atacați de clasa politică. Sunt acuzați că trăiesc prea bine sau că sunt hoți in corpore. Cum se poate citi mesajul referitor la faptul că trebuie verificat fiecare?! Ca o jignire și ca o amenințare. Ceva în genul…plătiți prețuri halucinante la combustibil și electricitate pentru că …vă mai spălați din hoție! Nu vă revoltați, nu protestați că vă căutăm!

Românii încă se mai tem de stat, ceea ce, evident, nu e semn de democrație. Este democrație atunci când politicienii se tem de popor.

Deci, oameni buni, manipularea prin care se dorește stârnirea urii între oameni și între diferite categorii sociale este bolșevică. Vor să ne abată atenția și să credem că sărăcia ne vine de la noi înșine, că problemele sunt la românul de lângă noi, sau la companiile private. Fals, sărăcia vine de la cei care conduc. Și-au creat privilegii cum nu au avut niciodată. La ușa fiecărui român urlă criza, iar politicienii își măresc veniturile și folosesc statul pentru a stoarce și ultima sevă din oameni.

Nu vă lăsați păcăliți! Nu românii trăiesc prea bine și nu românii sunt cei care își produc pagubă unii altora, ci politicienii, cu toate privilegiile lor imense și cu viața lor ruptă de realitatea cotidiană.

Sursa: https://paulnegoita.ro/2022/06/20/politica-urii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *