Editorial

Peste 9 lei benzina Domnule Toma! Sunteți la guvernare!

Domnul Toma Constantin ne-a obișnuit să-și dea cu părerea despre tot felul felul de treburi. A fost sunat și invitat să aibă opinii pe la posturile naționale. Cele locale le are la butonieră, pentru că plătește regește să apară zi și noapte, cu făcute și  doar promise.

Invitația e permanentă însă și la posturile naționale, din câte am văzut, având în vedere că partidul din care face parte este la putere și au interesul să-l facă cunoscut.

Iar dacă nu vă preia nimeni opinia despre dezastrul de la pompe o preluăm noi …doar vorbiți buzoienilor în numele partidului la care sunteți președinte de filială.

Vă lasă rece drama economică prin care trec oamenii, sau nu ar trebui să ne facem că nu știm din ce partid faceți parte!?

Haideți domnule Toma, vrem să știm ce ne-a pregătit partidul dumneavoastră ca să putem supraviețui.

Așa cum aminteam v-ați exprimat despre orice în ultimul timp. Prețul carburantului cum de nu vă gâdilă la limbă?

Ați declarat că v-ați vaccinat noaptea pe fulgerătură! Benzină puneți tot ca la … Chilia-n port, tot noaptea?

Nu! Nu puneți noaptea pe fulgerătură, ci ziua în amiaza mare, doar că nu o plătiți dumneavoastră, ci v-o plătim noi, buzoienii. Dumneavoastră ați complicat viața buzoienilor închizându-le firmele și obligându-i să consume combustibil inutil, fiind nevoiți să ocolească orașul să ajungă dintr-un punct în altul, ceea ce, fără îndoială, trebuie reparat cât mai curând posibil, așa cum cer mulți buzoieni. Mai grav însă este faptul că partidul dumneavoastră, care a promis lapte și miere românilor, îi lasă pe toți pietoni și nu doar pietoni, ci și secătuiți de resurse, pentru că odată cu prețul la carburant vor crește toate prețurile, după cum știm cu toții, simpli cetățeni sau guvernanți.

Ce plan de reducere a consumului ați făcut la Primărie, pentru că tot pe banii noștri mergeți domnule Toma?! Sper să nu ajungem ca pe ca pe vremea atât de dragă dumneavoastră – vremea lui Ceaușescu -, când mergea cu mașina doar primul secretar al Județului Buzău!

Primarul are rol comunitar domnule Toma și aș vrea să știu ce soluții are partidul care v-a făcut primar la teribila criză a prețului la benzină!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *