Fără categorie

Domnule Toma, asta v-a ieșit!

M-am dus astăzi la Primărie să mai cer încă o dată fila de buget a Studiului de Impact Economic. Evident, nu au făcut studiu de impact, cum nu au nici studiu de circulație, pentru că dacă făceau un studiu vedeau că ceea ce face Toma este stupid. Cu trei băncuțe a reușit să blocheze orașul!

Evident, nu am găsit loc de parcare. În Buzău un loc de parcare este marfă valoroasă. Am aruncat mașina pe unde am putut și am intrat în Primărie. Am depus documentele iar pe hol un angajat mi-a șoptit în grabă: ne place că spuneți lucrurilor pe nume! Ne-am mai răcorit și noi! Acum e mai liniște pentru că este plecat în străinătate, prin Olanda. Însă când vine ….de la vicele Apostu pe care nu-l înghite, până la noi, care suntem de vremea lui Boșcodeală ….

Am ieșit rapid de teama să nu-mi găsesc roțile blocate. Cei care ați pățit-o știți cum e!

Nu am găsit roțile blocate, însă a fost jalnic momentul pe care l-am trăit. Mi-a fost greu să-mi imaginez că pot vedea scene de barbarie pentru un loc de parcare.

Doi oameni își cărau efectiv pumni și se înjurau pentru locul de parcare. Se loveau cu pumnii și se jigneau! Incredibil!  Erau nervoși și aveau treabă. Și-au pierdut mințile!

Domnule Toma, fiți mândru, scoaterea din minți a buzoienilor care au început să se bată pentru un loc de parcare sau să claxoneze nervoși la semafoare v-a ieșit. Credeți că atunci când apasă pe claxon nu de gândesc și la dumneavoastră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *