Național

Laurențiu Pantazi și Planul sexual de la … Ziua Poliției Buzoiene, 2023

Gura păcătosului adevăr grăiește, sau gafă monumentală a lui Laurențiu Virgil Pantazi la Ziua Poliției, Buzău, 2023?! Cum a ajuns Pantazi la planul sexual, greu de spus. Necunoscute sunt gândurile omului, mai ales când nu sunt … păzite. La ce s-a gândit șeful ISJ Buzău în fața unei săli pline de polițiste și polițiști, premiați și mai ales premiate, de i-a ieșit năzdrăvănia?! …. sau poate o fi de la oboseală, mai ales că a gafat și după treaba cu sexul, atunci când l-a prezentat pe polițistul Voica Ninel. L-a trimis direct în vechea Miliție, dacă ne luăm după afirmația referitoare la anul în care respectivul și-ar fi început activitatea de polițist. A râs sala la ultima afirmație, dar a râs mai mai tare de planul sexual al șefului IPJ Buzău Laurențiu Virgil Pantazi. Ciudată afirmație … deși unii spun că nu e nimic întâmplător! Nu știu cum o fi, dar știu că Poliția sub Pantazi este o armă politică și nu are nimic în comun cu legea. Am avut experiența unui dosar fabricat de acest personaj … iar pentru copierea lui plata s-a făcut …. înainte!

Urmăriți discursul despre planul sexual al șefului Poliției Buzău, Laurențiu Virgil Pantazi, aici: https://youtu.be/FSuHntUipSA,

Dacă nu i-a stat mintea la ce a spus, Pantazi poate să-și ceară scuze public, pentru că era în timpul activității, fără să creeze … premisa  să dispară materialul video.

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *