Național

Ambuscada politică pusă la cale de șeful Poliției, Pantazi, contra prim-procurorului Corina Tudorache Stroe?

S-a scris cu litere de o șchioapă despre marea ispravă a primarului Buzăului, Toma Constantin, care la Ziua Poliției, a atacat-o p Corina Tudorache Stroe, prim- procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Organele de presă afiliate lui Toma au prezentat actul de agresivitate publică ca pe  un mare semn de bărbăție.

Atitudinea lui Toma a spus două lucruri: Toma încearcă să manipuleze opinia publică, făcând-o pe omul cinstit, deși are destulă funingine în carieră, iar de când este primar uită constant să vorbească despre costul lucrărilor efectuate la Buzău. Toma a mai încercat să stârnească ură împotriva prim-procurorului Corina Tudorache Stroe, pentru că, din interior se spune că e singura persoană nealiniată politic. În rest, faceți plângere la Pantazi contra lui Toma și vedeți cam în ce sertar o pune și peste câte sute de ani o scoate. Nu așa și-a păstrat poziția Laurențiu Pantazi?

Dar, dincolo de jocul de imagine a lui Toma, ar mai fi ceva: acolo a fost o ambuscadă!  Cum 80% din Poliție nu iubește gruparea de nași, fini și alți afini și afine ale comandantului Pantazi, sunt fost voci care spun că Pantazi nu are doar preocupări poetice și de scenarist. Concret, Pantazi a știu de discursul lui Toma, mai ales că la șpriț, în grup, se discută asemenea chestiuni. Pantazi Laurențiu a știut și a … intervenit după ce zicerea fusese făcută, iar Toma se dezlănțuise în numele grupului. Credeți că Pantazi a gândit altceva decât Toma?

Oricum, am văzut în sală oameni politici controversați, dar atent selecționați. Practic, Pantazi le-a arătat polițiștilor că are susținere politică și le-a mai prezentat și fețele de care să nu îndrăznească să se ia.

Ziua Poliției la Buzău a fost sărbătorită departe de cetățeni !

Deci, la Buzău există un grup pe care noi îl plătim, iar membrii se susțin unii pe alții împotriva noastră. Polița sub Pantazi e a lor și doar a lor și o folosesc împotriva oricui lezează interesele grupului.

Violeta Moraru

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *