Local

La nivelul județului Buzău, doar 5,56% din fermieri au depus Cererile Unice de Plată

La nivelul Centrului Județean Buzău, dintr-un număr de 1519 fermieri programați s-au prezentat 1093 de fermieri, care au solicitat subvenție pentru o suprafață de 2639,58 ha., ceea ce reprezintă un procent 5,56% din numărul cererilor depuse în cadrul campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 ”, a precizat Emilia Burciu, consilier APIA Buzău.
Cererile se depun la Centrele județene APIA în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol şi la centrele locale în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.
Reamintim că depunerea Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019 se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.
Fermierii sunt rugați pe această cale să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2019.
Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *