Editorial

Johannis, cel mai iubit dintre pământeni la …Buzău

Nu e mult de când umblau de mânuță cu Dancilă Toma și Ciolacu. Sigur, se făcuse deja vânzarea, însă o plimbau ca pe urs prin Piața Mare.

Atunci Johannis era mut, plăvan, criminal, vindea țara străinilor, etc. Acum a devenit adorabil, iar primarul Toma s-a pozat atât de mândru cu plăvanul de altă dată încât ai impresia că politicienii văd poporul ca pe o turmă de imbecili uituci.

Și l-a asumat și pe Johannis Toma ca vector de imagine, că așa sunt pesediștii, ară și pe stânga și pe dreapta, vot să iasă.

Aspectul cel mai urât al vizitei la Școala 11 a fost lipsa parlamentarilor de la PNL Buzău. Nu i-am văzut în poze și cred că nu au fost invitați. Umbreau din razele zeului dezvoltării Buzăului Toma.

În locul președintelui plecam de la poartă dacă nu erau. Buni sau răi, participanți sau nu la campania prezidențială, totuși nu au umblat cu Dăncilă de mână, deci meritau mai multă atenție.

PNL – iștii nu au fost, iar Toma a încercat să manipuleze cu imagini și text opinia publică, pentru câteva voturi. În acest context, textul de mai jos mi se pare foarte potrivit: Câtă manipulare ordinară am putut să văd în presă online buzoiană .Până acum 6 luni ne a injectat mintea şi sufletul că Iohanis şi PNL sunt dușmanii românilor ,iar la o simplă comandă (apăsat butonul cu lovele ) s au sucit băieții,,ziariştii” şi l au făcut pe JOHANIS şi pe ministrul educației cei mai frumoși dintre pământeni .Buzoienii încă mai gândesc ,nu au ajuns la stadiul de maimuță! ( Mihai Nicolae, Facebook).

Restul e doar propagandă!

A se vedea și: https://youtu.be/UrL3Fr4set8

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *