Local

Vecinii uneia dintre firmele lui Ciolacu au reclamat la Toma ocuparea domeniului public

În 2012 s-a copt o hotărâre de Consiliu Local la Primăria Buzău prin care s-au vândut două foste puncte termice din oraș către firmele a doi lideri PSD. Așa au ajuns Ciolacu și Radu Sebastian să cumpere cele două clădiri care aparțineau municipalității.

Și-au împărțit ierarhic funcțiile, dar și beneficiile.  Radu Sebastian a contribuit la campania lui Marcel Ciolacu și a devenit viceprimar în locul lui, iar Ciolacu a ajuns deputat și a început acțiunea de debarcare a fostului său șef Constantin Boșcodeală, cel care i-a ajutat pe cei doi să promoveze hotărârea de Consiliu Local prin care s-au vândut cele două puncte termice.

Cum Ciolacu era mai mare în grad a luat un punct termic mai mare și amplasat central, în spate la Cinematograful Dacia. Sebastian Radu s-a ales cu clădirea din Micro V.

Se pare că de atunci relația cu vecinii a fost una bună, însă de câteva zile locuitorii din zonă s-au revoltat pentru că de la firma lui Ciolacu sau de la Primărie s-au montat stâlpi pe domeniul public, astfel încât a fost obstrucționată parcarea mașinilor locuitorilor din zonă.

Criza de locuri de parcare creată în ultimul timp a dus în mod natural la revolta celor care au case în zona firmei lui Ciolacu, pentru că prin închiderea unei părți din domeniul public, doar pentru confortul propriu, s-a creat un disconfort teribil.

Vecinii au depus o sesizare la Primăria Buzău, în speranța că vor găsi înțelegere. Miza e mult prea mică pentru Ciolacu și Toma, însă pentru locuitori eliberarea domeniului public este vitală.

Ar fi o mare mizerie ca Toma să-i țină hangul lui Ciolacu împotriva buzoienilor, dar nu ne mai miră nimic! Oricum se comportă ca stăpâni ai orașului, nu ca administratori vremelnici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *