Editorial

Ia și mănâncă propagandă de la Toma, neamule!

Primarul Toma, specializat ca orice pesedist sadea în diversiuni, s-a dus în piață să plângă cu lacrimi de crocodil scăderea vânzărilor.

Ca orice lup îmbrăcat în blană de oaie, Toma a nu a spus că adevărata problemă a pieței centrale o constituie prețul tarabelor și lipsa parcărilor. De când este Constantin Toma primar, accesul în piață a deveni calvar.

Nu știu dacă l-a trimis partidul, dar prestația a fost penibilă și fără impact. Când ești prieten cu Daia, nu poți fi decât propagandist. Totuși, noi. buzoienii, nu mâncăm propagandă. Mâncăm o legumă și fructă din Piața Centrală care are în ele costul mare al tarabelor, din care vă plătiți gașca de partid de la Piețe, Târguri și Oboare, societatea primăriei care gestionează piața.

Nu ați vrea domnule Toma să afișați la intrare în Piața Centrală numele membrilor din Consiliul de Administrație de la Piețe, Târguri și Oboare care câștigă peste venitul obișnuit al lui român, din prețul tarabelor? Numele și veniturile lor, vă rugăm! Buzoienii vor să știe!

Deci, dommnule Toma, ați mușcat degeaba din roșii în piață! Nu vă mai crede nimeni! Toți știm că producătorii adevărați vin din ce în ce mai greu la Piața Centrală din Buzău, din cauza dumneavoastră, iar samsarii speculează și vând orice, pentru a putea plăti taxele grosolane pe care le-ați pus cu lăcomie pe spinarea celor care vând în piața noastră.

Violeta Moraru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *