Local

Gașca lupilor îmbrăcați în inspectori veterinari

Rar există un articol care să nu fie urmat de mesaje sau telefoane, care să nu ne sesizeze alte și alte aspecte ale personajelor care apar în articole. Unul dintre articolele după care mi-au blocat jumătate de zi pentru a mi se transmite grozăviile unui sistem a fost cel bătălia dintre primarul de la Poșta Câlnău și un angajat al Direcției de Sănătate Veterinară, locuitor al localității, fost amic al primarului și candidat la primărie din partea PNL.

Culmea, deși mă așteptam să fie invers, pentru că victima a părut a fi Stelian Mihalcea de la DSV, mesajele au fost de genul era în stare să se arunce și în fața mașinii sau trebuia să i se facă un control psihiatric. 

Și așa am ajuns în miezul lucrurilor la Direcția de Sănătate Publică. Concluzia a fost simplă: indivizi puși să distrugă, o gașcă de medici veterinari, cu salarii imense și program de lehuze, care au o boală teribilă pe ce mișcă, inclusiv pe colegii lor veterinari din circumscripții, care sunt mai ajunși pentru că muncesc. În fruntea haitei se află doctorul bătăuș de la Poșta Câlnău, Stelian Mihalcea.

Poveștile sunt terifiante: de la abuzurile din timpul gripei aviare, la luptele interne de impunere a directorului din sânul găștii proprii, până la folosirea funcției în scopuri meschine.

Un istoric scria că politicienii români au distrus România mai mult decât toate invaziile străine. Și Direcția de Sănătate Veterinară Buzău a fost precum politica românească: a distrus economia județului mai mult decât toate bolile și epidemiile. Comportamentul de abator și atacurile cu bestialiate împotriva crescătorilor de animale sau antreprenorilor din domeniu e notorie la Buzău.

Nimic nu este mai grav decât faptul că toate acestea se suprapun unei crize a prețurilor la alimente, unei așteptate crize mondiale se mâncare și pe fondul unei secete fără precedent. Ei bine, nimic nu-i atinge, iar DSV Buzău, ajunsă pe mâna unor foști PDL – iști, e un cuibar de lupi agresivi, în frunte cu Adonis Dragnea, personaj fără identitate proprie, o marionetă a luptătorului de la Poșta Câlnău, care l-a pus în Post și care-l ține devorându-i din spate adversarii.

Câte concluzii poate să nască un articol de presă ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *