Editorial

Dragi profesori, cu ei nu aveți șanse !

Am sesizat Ministerului Educației simulacru de concurs susținut de către Palcău Danilea și Torcărăscu Ștefan. Repet pe scurt istoria: cei doi și-au scos două posturi de metodist la concurs pentru a le ocupa efectiv când vor pica din funcțiile pe care le dețin acum. Bani mulți, proiecte, priviți declarația de avere a Danielei Palcău să vedeți că din cele patru oare pe zi plătite de la Casa Corpului Didactic bate la sume salariul unui profesor.

Și-au scos posturile la concurs, au dat anunț pe ici pe colo în perioada Paștilor, pentru a nu fi nevoiți să convingă pe nimeni să se retragă; și au susținut probele.

Astăzi, la Ministerul Educației un secretar de stat și vreo trei directori s-au chinuit că mă lămurească că nu au fost vicii în organizare, iar în ceea ce ce privește relațiile dintre examinatori și candidați …nu se pronunță!

Penibil! O țară a minciunii! Păi judecați oameni buni: Palcău este inspector general și aprobă comisia. Torcărscu este director și dă decizie pentru comisie. Din comisia de examen face parte Dan Popescu, cel care-i dă Danei Palcău o oră la Școala Măgura – pe care nu o face niciodată – pentru a putea să o ia pe bani europeni în Tenerife.

Aici vorbim de un grup organizat, nu de comisie de examen. Cine e atât de imbecil să creadă că Dan Popescu, subalternul și șoferul Danei Palcău, a evaluat-o când era membru în comisia de examen pentru postul de metodist?! Nimeni! Nici măcar preamăriții de la Minister nu au putut răspunde! Cu siguranță o vor face specialiștii în concursuri de la o altă instituție. Nu le-o lua toata viața cazul ministrului de la Agricultură.

https://cronicadebuzau.ro/wp-admin/post.php?post=3910&action=edit

1 thought on “Dragi profesori, cu ei nu aveți șanse !”

  1. Dna Palcau e susținuta de un secretar de stat coleg de facultate cu soțul dânsei. Asa se zvonește prin târg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *