Editorial

Domnule Toma, treceți mai cu fereală, să nu vi se întâmple ceva ceva!

Domnule Toma, când mergeți dumneavoastră pietonal dimineața și trageți cu coada ochiului să vedeți dacă vă recunoaște lumea pe stradă, eu zic că nu e bine să treceți ….pe ceea ce odată era Aleea Trandafirilor. Acum vă puteți poza acolo și pune poza lângă a lui Ciolacu în Ucraina!

Acolo ați făcut niște țarcuri de sârmă printre care ar trebui să treacă oamenii și, în caz de ceva, nici salvare, nici pompieri, nici nimic nu poate intra. De cărat marfa în zonă nu mai vorbesc pentru că am înțeles: să moară toți din zonă, că-s de la Buzău și nu cotizează!

Domnule Toma, știți că sunt blocuri în Centru care nu au fundație decât de câțiva centimetrii. Ați făcut cercetări? Vreau să le văd și eu!   Vreau să afișați că la data demarării dezastrului ați avat toate avizele, inclusiv de la Poliția Rutieră și că s-au făcut studii referitoare la rezistența clădirilor.

Dacă nu le-ați avut sunteți penal domnule Toma!

Ați subminat economia Buzăului încă o dată după ce ați falimentat Metalurgica și ați lăsat 3000 de oameni pe drumuri. Mai lăsați acum câteva sute care lucrează în Centru și mai puneți în pericol și viața celor care locuiesc în blocurile din Centru, blocuri pentru care nu ați făcut nimic să le întăriți structura și să le schimbați aspectul. De aici trebuia să începeți cu înfrumusețarea Centrului, nu din aruncarea tufelor de trandafiri la gunoi, ca să aduceți de la firme prietene pomișori la preț de bijuterii de aur.

De aceea zic: aveți grijă pe unde treceți! Dacă – Doamne ferește! – vine un mic seism la cum șubreziți rezistența blocurilor din Centru prin lucrările pe care le-ați comandat, încercând să momiți istoria cu sloganul Dezvoltăm Buzăul , e posibil să fiți în pericol. Noi? Noi trebuie să ne descurcăm cum putem. Nu o mai dura o veșnicie până ce vă vedem plecat!

Oricum, rețineți, nu e bine deloc ce faceți! Ați distrus și continuați să o faceți fără să vă pese de lege, de oameni…

Buzoienii au ajuns să fie captivi în propriul oraș, captivi și lipsiți de siguranță fizică și financiară.

Puneți mâna și aduceți experți și consolidați blocurile din Centru, pentru că cei de acolo nu mai pot dormi liniștiți de când săpați în zonă și distrugeți structura de rezistență a clădirilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *