Fără categorie

Constantin Toma disperat!

Constantin Toma a jucat mereu jocul independentului de partid. Un om de dreapta printre niște comuniști incapabilii să ia voturi singuri, a fost mesajul permanent al lui Toma. O scenă a rămas epocală: Tu să taci – sau ceva de genul acesta i-ar fi spus Toma lui Lungu, în sediul PSD! Tu nu ai luat 80%!

Fără îndoială, Toma avea dreptate. Lungu, Romașcanu, Petre nu-s mai de luat în seamă decât niște stâlpi de telegraf dacă-i scoți pe stradă și nu scrii PSD pe ei. Toma însă crede despre sine că e mult mai mult, că e un star, că poporul îl iubește, că-i valoare politică.

Pare-se că nu e deloc așa! Dovada e clară: dacă a ajuns să-l susțină Romică, Luci, și Adi …a ajuns rău de tot. Oricum e în pierdere abruptă te altitudine. Buzoienii sunt nemulțumiți. Au arătata-o la Referendum și continuă să o arate tot mai apăsat. Acum și partidul e în cădere, chiar dacă vizează iar la înțelegeri subterane, în urma cărora buzoienii să fie determinați să stea acasă, ca la ultimele alegeri când nu a avut contracandidat.

Constantin Toma s-a rușinat mereu cu statul de membru PSD, dar l-a folosit pentru că aduce votul melancolicilor. Da, tocmai domnia sa care a dat de gard cea mai mare fabrică construită în Comunism la Buzău, a primit votul unora melancolici. Valoarea personală la vot a primarului Toma s-a văzut la Referendum. Așa că….speriat …s-a întors la organizația de bază, iar Luci, Adi și Romeo au dat ordin să-l susțină mediatic.

De ce atâta interes pentru Toma? Credeți că-l plac cei mai sus amintiți? Pentru că blatul de la Buzău i-a urcat în fruntea țării!

Odată cu căderea lui Toma scapă și orașul, dar și țara de clica de la Buzău.

PIN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *