Editorial

Ce a mai scris presa de casă despre Toma

Ordin pe unitate: toți în jurul lui Toma! Toți din PSD, evident! Nimeni nu s-a coalizat cu cetățenii, cu adevărul, cu realitatea. Toți sociali-democrații s-au adunat în jurul lui …Toma.

Chiar dacă pare doar o susținere tovărășească, atașamentul față de primarul Toma este încă o o lovitură în buzunarul fiecărui buzoian. În loc ca banii din impozite și taxe să meargă spre asfaltarea unor străzi care nu au pupat asfalt de zeci de ani, banii sunt cheltuiți pentru Bulevardul Unirii, care nu avea nevoie de amenajări. Carosabilul e bun, parcările sunt utile, spațiul verde era necesar.

Primarul Toma a declarat că firma care a câștigat licitația va continua lucrările. Evident, buzoienii vor plăti din buzunar contractul angajat de primarul Toma. Normal era să se repare ce s-a stricat. Nu se întâmplă așa. Lucrările vor continua, iar Toma va plăti în numele nostru din bugetul local și nu din fonduri europene. Va veni mieros peste trei luni și va spune: trebuie să plătim pentru că au lucrat. Și plăti ceea ce nu ne trebuia!  Sigur, se va filma de la fața locului și se va lăuda ce minune de treabă a făcut și ce bine e pentru buzoieni. E oare așa? Ce a câștigat buzoianul? Nimic! Ce pierde? Pierde bani cu care se puteau asfalta toate străzile neglijate, străzi unde locuiesc contribuabili. Pierde locuri de parcare și va plătit mai mult să prindă un loc de parcare, pentru că Toma va respecta un proiect dezavantajos pentru buzoieni. Deci buzoianul pierde pe mâna unui primar obsedat să-și facă imagine.

Nu așa se conduce o comunitate și nu așa se face politică. PSD – ul a arătat încă o dată că nu are respect față de contribuabil și că nu e interesat decât de propriul grup de interese.

Deși nu-l ajută cu nimic pe Toma solidaritatea unor persoane care nu au relevanță individuală pentru comunitate, respectivii și-au mai arătat încă odată cinismul față de electoratul buzoian, care e călcat în picioare ca să se alăture unui primar care a crescut enorm taxele locale și a îndatorat Buzăul cum nu a fost dator niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *