Editorial

Domnule Toma, cine a dat documentul sau de ce există?

Constantin Toma și-a construit imaginea pe minciună, pe multă minciună. Minciuna stă la baza carierei lui. Noi, buzoienii, nu știm nimic din ceea ce se întâmplă realmente la Primărie. Nu știm cât de mult ne-a îndatorat orașul și câți ani avem de plată creditele contractate de Constantin Toma în numele nostru.

Și eu, ca și dumneavoastră, nu am fost preocupată să analizez ceea ce se întâmplă cu adevărat, însă acum, după câteva articole scrise, când încep să curgă documente și informații, realizez că orașul are un primar care minte și ascunde.

Nimic din ceea ce ar trebui să fie public nu este, nici măcar proiectele pentru care s-a pierdut finanțarea. Pe deasupra, știți care este preocuparea principală a lui Constantin Toma de când a izbucnit scandalul de la Buzău? Cine a dat documentul din primăria Buzău!

Incredibil dar adevărat! În loc să fi fost preocupat ca un asemenea document să nu existe prin implementarea corectă a proiectelor, Toma, conform celor spuse de angajații primăriei, vrea să-l prindă și să-i rupă gâtul celui care a avut curajul să dea presei documentul care-l incriminează. E preocupat să ascundă, să se răzbune, nu să rectifice și să prezinte adevărul! Halal caracter, ar fi spus dirigintele meu!

Necazul mare al primarului Toma este acela că materialul a plecat la presă de la unul dintre apropiați, pentru că circuitul documentelor este scurt. Probabil, pe viitor va sta singur la primire și va lua totul la domiciliu, pentru ca buzoienii să nu mai știe nimic.

În ultimele zile a încercat să inducă opiniei publice ideea că vinovatul ar fi consilierul local Constantin Florescu. Am citit cu surprindere cum a fost fost pusă problema, astfel încât să mute responsabilitatea de la cel care face prostiile, la cel care ar fi putut face sesizările. Lipsă de respect față de buzoieni, mai ales că Toma are cunoștință despre faptul că nu este Constantin Florescu cel care l-a reclamat. Dacă ar fi avut dovezi, le-ar fi prezentat, nu ar fi formulat doar interogații. Toma încearcă să iasă din situație prin minciună, ca de fiecare dată!

Deci, e trist, avem în frunte un om care nu are respect pentru buzoieni și care încearcă prin presă să ne arate altceva decât este! Doar dacă-l vom suspenda din funcția de primar vom afla tot adevărul, așa cu cred tot mai mulți buzoieni!

Violeta Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *