Fără categorie

Deputatul “cuc”

Ce pasare minunata e cucul! Dar are și o pricina urâta, urâta de tot! Nu clocește in cuibul lui și, pe deasupra, arunca ouăle păsării care-i scoate puiul. Așa este și deputatul “cuc”. Din “mocani” sa iasă cuc e mai greu de imaginat, dar s-a întâmplat. Fără cultura, fără educației și fără prestanța, pe scena politicii locale, calcă greu de trosnesc tălpile din încheieturi, probabil cel mai hidos personaj posibil. Beizadele mai sunt in politica. Dar așa rezultat al unei familii de politicieni nu s-a mai văzut.
Nici banii, nici funcția, nici puterea, nu-i mai pun jumătate de cot la valoare. Lipsa de educație e tara grea și e ușor de observat din anturaj, din exprimarea cacofonica, din felul mărunt de a fi, deși la trup e mare.
Dar despre aventura deputatului “cuc” vorbim mai mult in campanie, ca doar e candidat, nu?!
Trebuie sa-i convingem pe oameni ca e o prostie sa pui ștampila pe asemenea personaje și o vom face. Oricum, a hăcuit bugetul nemilos de mult. Cine Votează deputatul “cuc”, Votează împotriva copiilor lui, care s-au străduit sa-și facă un loc onest in viața și nu merita lăsați pe mâna cucului care schimba partidele ca Șosetele, alunga din partide pe cei care muncesc și joaca hora interlopilor.
Aceste rânduri sunt scrise in stare de amuzament, născut firesc de cele văzute in ultimile ceasuri de la și despre deputatul “ cuc”.
In campanie va vom vorbi despre dosare mai vechi și mai noi, despre hoție, proprietăți, opiniile oamenilor și …altele.
Votul trebuie sa fie bine informat și individul trimis la munca!

ps. Aceste rânduri nu sunt o fabula. Personajul este real și abia aștept sa-l înfățișez exact așa cum este. Pana de curând nu l-am observat, deși nu e deloc de neglijat cantitativ, acum am realizat -din pacate, abia acum- ce nenemorocire a căzut pe capul romanilor. Nu am dat nume pentru a păstra palpitații momentului și va garantam ca va merita sa ne citiți și sa ne urmați exemplu.
Pana atunci, citiți-ne cu încredere! Stim ce spunem și spunem tot ce stim!

Multumiri cititorilor și scuze Draga cuc! Chiar am fost nedrept  cu tine astăzi. Tu știi sa Cânți și nu furi decât cuibul, nu și hrana celorlalte păsări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *