Editorial

Știați ca?

Știați ca personajul din imagine abia a trecut clasa, pe la liceul de Chimie? Știați ca și pe vremea aceeași tatăl și mămica erau oameni sus puși, dar el era atât de slab încât mai mult de atât nu au putut face și abia au reușit sa-l ducă cu liceul la sfârșit? Știați ca acum e milionar, conform declarațiilor de avere? Știați ca de vreo 12 ani e in legislativul care face legi pentru copiii dumneavoastră și pentru dumneavoastră? Știați ca a votat toate legile care-i scapă pe infractori, pentru a-și ajuta tatăl, condamnat in primul proces pentru corupție?

Probabil Știați sau nu Știați aceste câteva mici detalii -avand in vedere hoțiile familiei Mocanu.
Daca Știați și ati votat așa ceva cu ce v-ati ales? Cum va Imaginați ca un copil crescut intr-o familie in care furtul din banul public, din banul dumneavoastră, era masa zilnică, putea creste precum copiii dimneavoastra? Nu. A crescu tarat moral și pe Carca și buzunarul dimneavoastra!

Daca nu Știați aflați acum de ce a ajuns țara atât de jos. De ce copiii dumneavoastră își găsesc greu locul, de ce sunt nevoiți sa plece in străinătate și sa va lase singuri, de ce țara nu are bani pentru spitale, scoli bune, străzi normale, etc.
Familii care au furat banii publici, mituiesc cu o parte din banii furați votanții slab pregătiți sa le voteze progeniturile pentru a fura in continuare. Familia Mocanu este cazul tipic de personaje care nu se dau înapoi de la nimic. Doi părinți bugetari au ajuns moșieri milionari ai au un fiu care, deși a luat un chinuit de 5 la bac, face legi pentru olimpici!

Romania trebuie curățata de asemenea uscături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *