Editorial

Cum sunt abatorizați simpli cetățeni de către un funcționar al statului

Individul de mai jos este un pericol pentru societate câta vreme este lăsat in libertate.
Nu, nu este o exagerare. De numele lui se leagă tot felul de abuzuri sau nenorociri, de la mici găinării precum păcălirea celor care i-au arendat terenuri, la mizerabile acte de abuz sexual, pe care autoritățile și Politia Buzau le ignora.
Aflat intr-un delir care ar fi îngrijorat pe orice șef de instituție – mai puțin pe șeful și datornicul lui Adonis Dragnea – individul lucrează cu registrul de procese verbale precum măcelarul cu satârul.
Instinctele personale care îl împing la abatorizarea a tot ceea ce exista – om sau animal – sunt satisfăcute sadic prin comportamente maniace. Victime ajung de-a valma toți cei pe care personajul vrea sa-i siluiască – exemplu celebru e și medicul veterinar Mlajiceanu Viorel, caz despre care voi scrie pe larg, in următoarea perioada.
Așa cum spuneam Mihalcea – căci acesta este numele individului – profita de amiciția cu Pale Dănuț, care îl protejează la centru – și cu directorul DSVSA Dragnea și folosește pozitia pe care se afla pentru amorul sau nebunia proprie.
Ultima victima a fost un simplu cetatean care s-a trezit cu 50 000 amenda in plic, acasă, pentru ca i s-a părut lui Mihalcea ca nu l-a privit prea frumos.
Halucinant! Cum poate un funcționar al statului sa dea o asemenea amenda unui suplu cetățean și a doua zi sa mai fie primit la munca?
Ce poate face un cetățean care primește o amenda de 50 000 lei, in aceste vremuri grele, in mod abuziv? Sa se predea direct la Politie sau sa facă poate irepobabil?!
Evident, după un asemenea șoc emoțional – soc savurat de Mihalcea asemenea unui măcelar pentru care casapirea este principalul scop in viața – nu poate rămâne fără urmări.
Amendatul va trebui sa nu-si hrănească copii 3 ani, ca sa poată plati pentru abuzul unui funcționar care-și tine prin șantaj sau servicii șefii aproape.
Este totusi posibil așa ceva?! Se pare ca este, iar totul se petrece sub privirile calme ale Politiei Buzau, instituție care îl lasă pe Mihalcea sa sa simtă ca i-au crescut epoleți, permițându-i prin lentoare sa facă abuzuri inimaginabile și sa amendeze simpli cetățeni, aruncând instituția unde lucrează intr-o alta lupta procesuala, pe lângă zecile de procese anterioare.
Acum, cu chiu cu vai s-a început o acțiune de urmărire penală împotriva lui Mihalcea, însă suficient de lenta ca măcelarul in serie sa aibă încă la indemna instrumentele statului, cu care își satisface plăcerile bolnave.
#mihaceastelian #paledanut #ipjbuzau #dragneaadonis #dsvBuzau

1 thought on “Cum sunt abatorizați simpli cetățeni de către un funcționar al statului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *