Editorial

Drept la replică sau erată cerute de funcționarul public Mihalcea

Am fost sunată de Mihalcea și printre alte amenințări rostite șmecherește – e om inteligent, nu! – mi- a cerut un drept la replică. Nu a negat nimic din cele scrise, nici găinăriile și nici abuzurile,  doar că mi-a declarat că se simte afectat de faptul că am afirmat că este măcelar, însă e doar văcar, meserie inferioară. Din acest motiv, în textul de mai jos vă rog să citiți văcar unde scrie măcelar. Aici îmi recunoscu greșeala. Nu-i place măcelăria. Din acest motiv a provocat închiderea ilegală a unui abator, punând bugetul de stat la plată.

Oricum, textul face bine instituției și societății se pare. S-au mai dezinhibat fricile și au început oamenii să-mi scrie despre nebuniile acestui funcționar ocrotit politic pentru a distruge.

PS: În mod normal nu ar fi trebuit să-i acord acest drept la replică deoarece la rubrica Obiecțiuni a Procesului-verbal de contravenție, în valoare de 500 de milioane – amendă aplicată unui cetățean – scrie …Nu este cazul!

A se vedea textul unde se aplică erata: https://cronicadebuzau.ro/cum-sunt-abatorizati-simpli-cetateni-de-catre-un-functionar-al-statului/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *