Administrație Fără categorie

„Confuzie” macabră a președintelui PSD Ciolacu la inaugurarea Sălii Polivalente de la Bistrița! Construcția a fost numită „casă mortuară”

Prezent la inaugurarea noii săli polivalente din Unirea, președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a numit construcția „casă mortuară, de care vom beneficia cu toții la un moment dat”.

La finalul săptămânii trecute a fost inaugurată noua sală polivalentă din Unirea, eveniment la care au fost prezenți mai mulți miniștri, dar și președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a încurcat nițel obiectivele și în discursul său a numit sala polivalentă proaspăt inaugurate „casă mortuară”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus Marcel Ciolacu.

Spre finalul discursului, acesta a realizat greșeala și a numit obiectivul „sală polivalentă” de amploare. Neobișnuita confuzie a fost trecută cu vedere de audiență, majoritatea având impresia că nu au auzit bine…

https://www.bistriteanul.ro/confuzie-macabra-a-presedintelui-psd-ciolacu-la-inaugurarea-salii-polivalente-de-la-bistrita-constructia-a-fost-numita-casa-mortuara/?fbclid=IwAR0A6RDlQXpoDYVhltirwKkfbFh6Z_NqpNNn2VNr0JyfFVI4mQpoes2INJMLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *