Justiție

Fost șef al serviciilor secrete SUA, despre corupția în România. Darren White: 85% din Parlament este corupt (VIDEO)

„Cei care conduc sunt corupți, în Parlament și în alte poziții-cheie pe tot cuprinsul țării. Dacă ei ar stârpi corupția, atunci și-ar tăia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judecătorii, procurorii, toți. Noi știm, pentru că am fost acolo și știm exact ce se întâmplă. De ce judecătorii, procurorii, parlamentarii și liderii României și-ar tăia sursa de finanțare? Sunt concentrați să pună mâna pe orice pot. Cei mai buni oameni pe care îi poți avea în preajmă sunt cei muncitori și cinstiți. Și apoi mergi la Parlament, 85% din Parlament e corupt, toți iau mită. O știu și ei, se supără când eu vorbesc despre asta”, a declarat Darren White.

Darren White a vorbit şi despre preşedintele României, spunând că are nevoie de o şansă.

Așa cum spunem noi americanii: juriul încă deliberează. Este probabil prea devreme pentru a trage concluzii față de actualul președinte Iohannis, cred că e corect să îi dăm o șansă reală, hai să nu ne grăbim să judecăm.

Un alt subiect atins de Darren White este cel legat de relaţiile cu Rusia şi încerările ţării de a-și recâștiga influența în Europa de Est.

https://www.b1tv.ro/externe/fost-sef-al-serviciilor-secrete-sua-despre-coruptia-in-romania-darren-white-85-din-parlament-este-corupt-video-138213.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *