Local

Concursul Național ”Margareta Sterian” , ediția a X-a, se va desfășura în perioada 1-3 martie 2019

 Liceul de Arte  Buzău organizează în perioada 01-03 martie 2019 cea de-a X-a ediție a Concursului Național ”Margareta Sterian”, competiție ce se adresează atât elevilor din şcolile şi liceele cu profil artistic, cât și elevilor care provin din învățământul de masă cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani.
 Concursul se va desfășura pe următoarele secțiuni: muzică instrumentală, arte vizuale, fotografie și grafică computerizată, teorie muzicală, arta actorului și creații literare în limbile română, franceză și engleză.
 Competiția vizează exprimarea prin diverse forme estetice: culoare, imagine, formă și cuvânt plecând de la opera artistei „Margareta Sterian” cu tema 100 de ani de România prin sunet, culoare și cuvânt.
 Juriul va fi alcătuit din cadre didactice de specialitate din licee de artă din ţară, decizia acestuia fiind definitivă şi fără drept de contestare. Se acordă premii la fiecare clasă şi instrument şi TROFEUL MARGARETA STERIAN.
 Câștigătorul Trofeului va prezenta anul următor un recital de 20-30 minute și NU va mai putea concura la edițiile viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *