Fără categorie

Ce are în comun metrul de autostradă a lui Mandache cu cei trei kilometri inaugurați de Grindeanu, la Râmnic?

Ce are în comun metrul de autostradă a lui Mandache cu cei trei kilometri inaugurați de Grindeanu, la Râmnic? Ficțiunea!

Mandache, un marketer bun, și-a făcut reclamă ieftină, speculând o necesitate. E nevoie de autostradă spre Moldova, nu doar pentru a ajunge mai repede, ci pentru a ajunge viu.

Grindeanu a vândut populației, prin intermediul presei plătite, iluzia că deja autostrada vine.

Ambii ne-au vândut o ficțiune!

Diferențele sunt însă colosale!

Mandache a făcut metrul de autostradă fără banii statului și a tras un semnal de alarmă.

Grindeanu a tras doar un … voal pe fața românului, care poate crede că vorbim de un ministru competent.

Evident, nu pot calcula eu gradul de competență al ministrului de la Transporturi, dar pot constata că, în general, competentul nu minte, ci face, ceea ce la Grindeanu nu prea se vede, cel puțin în cazul celor trei kilometri de la Râmnicul Sărat, lucrează responsabil, cu rezultate.

De fapt, la Râmnicul Sărat nu era nimic de inaugurat. E strigător la cer să vezi cum kilometrii vernisați sunt acum făcuți praf, iar povestea cu inaugurarea a fost pentru noi, gură cască, cei care, din prea multă educație, tindem să mai credem pe cei care de mult timp nu merită încredere nici când dau …. bună ziua.

Acolo, la Râmnic, s-au aruncat bani doar pentru imaginea lui Grindeanu, care trebuie să rămână la Transporturi, să nu-l încurce pe Ciolacu la președinția Camerei Deputaților, poziție călduță. pe care Grindeanu și-ar adjudeca-o cu succes.

Un regat pentru un cal, s-ar zice! Și … praf în ochi pentru noi, ceilalți.

Mergeți la locul faptei, în zona Puiești, să vedeți că nu a mai rămas nimic din … inaugurare. Aruncați o dronă peste mormanele de agregate, peste asfaltul deja făcut praf, peste podul lipsă și peste minciuna publică teribilă.

Bunica mea ar fi zis: Vouă chiar nu vă e rușine măi băieți?!

Evident, așa era pe vremea ei. Acum rușinea a murit, trăiește doar minciuna!

https://paulnegoita.ro/2023/05/15/ce-are-in-comun-metrul-de-autostrada-a-lui-mandache-cu-cei-trei-kilometri-inaugurati-de-grindeanu-la-ramnic/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *