Local

Atenție la infracțiunile de înșelăciune! Un bărbat din Topliceni, victima unei astfel de infracțiuni

Un dâmbovițean în vârstă de 34 de ani, bănuit de înșelăciune, a fost indentificat de polițiștii râmniceni de la Biroul de Investigații Criminale.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, dâmbovițeanul ar fi determinat un bărbat de 46 de ani din Topliceni să efectueze un transfer rapid de bani, cu promisiunea efectuării unui transport pentru un produs scos la vânzare pe un site de anunțuri online.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit că bănuitul este suspect în mai multe cauze penale cu același mod de operare, aflându-se sub efectul unei măsuri privative de libertate.
Urmare a demersurilor efectuate, polițiștii râmniceni au recuperat prejudiciul în sumă de 1.800 de lei.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.
Totodată, poliţiştii reamintesc buzoienilor că, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de înşelăciune, trebuie să dea dovadă de prudenţă și să nu dea curs unor tranzacții păguboase.
O verificare atentă cu privire la calitatea sub care se recomandă persoanele respective dar și cu privire la produsele scoase la vânzare, îi poate scăpa de o pagubă importantă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *