Național

Nu mai este Hasdeul în top?

Dragi părinți, fiți mândrii de rezultatele copiilor. Am citit despre un top irelevant, conform căreia Hașdeul ar fi căzut din topul celor mai bune licee din țară.

Știrea este falsă pentru că pornește de la o evaluare greșită a realității. Faptul că s-a intrat cu medie mai mică poate fi un mijloc de analiză prin care poate fi evaluată starea învățământului buzoian, în general, nu Hasdeul! Dar, să fim serioși, nici măcar pentru o astfel de evaluare nu sunt utile asemenea comparații.

Un an nu seamănă cu altul, un examen nu seamănă cu altul, o generație nu este identică alteia! Deci este irelevant cu cât s-a intrat, atâta vreme cât cei intrați urmează un ciclu de patru ani de studiu, timp în care, cel puțin teoretic, vor avea aceleași cadre didactice ca și în anii precedenți. Spun cel puțin teoretic, pentru că anul trecut, spre exemplu,  a plonjant în sistem o profesoară de filozofie de la Slobozia, Oana Niculescu, care habar nu avea pentru ce este acolo. Și anii trecuți au mai fost cazuri, însă aceste situații rare nu pot trage în jos valoarea  Colegiu  Național B.P Hasdeu.

Absolvenții de Hasdeu concurează cu fruntea sus la orice facultate, iar sinteza rezultatelor o va demonstra.

Deci, dragi părinți, nu vă gândiți că ați dat greș anul acesta! După patru ani copiii dumneavoastră vor fi plasați pe orbita performanței academice,

Felicitări și mult succes tuturor!

Paul Iulius Negoiță

https://paulnegoita.ro/2023/07/21/nu-mai-este-hasdeul-in-top-un-top-irelevant/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *