Fără categorie

Pesedistul care a ocupat ZECE FUNCȚII în același timp. E deputat la primul mandat și presa locală a scris o știre când și-a închis Facebookul

Valeriu Nicolae: „În 2013, omul care și-a dorit dispariția DNA și ANI, deputatul Dănuț Păle, avea, conform CV-ului domniei sale, 4 poziții de Președinte, una de Vicepreședinte, una de Director, două de Secretar, una de patron de firmă, una de Consilier Județean, una de membru de comisie și în timpul liber era și voluntar.

10 funcții, băi haterilor care nu apreciați geniul social democrat!

Președinte al Comisiei de Liberă Practică a Veterinarilor din România, Președinte al Colegiului Medicilor Veterinari din Buzău, Voluntar pentru implementarea legii 258, Director al FARMAVET Buzău, Președinte al CA al S.C Prestcom Buzău, Administrator al SC Biovet 96, o firmă care a fost, firesc, mai tot timpul pe pierdere (126.009 RON pierdere în 2014), Secretar al Patronatului Medicilor Veterinari Buzău, Consilier Județean, Vicepreședinte PSD Buzău, Secretar Executiv Organizația Județeană PSD și încă o dată Președinte al Comisiei de Liberă Practică a Veterinarilor din România.

În mod accidental, desigur, firma aia unde Ciolacu a fost Director (singura slujbă în “privat” din viața lui )și care era plină, plină de bani de la primăria Buzău, avea un contract exclusiv cu firma domnului Păle, că așa e cu norocul în Buzău. Firma aia dădea bani grămadă și tatălui altei deputate de Buzău, domnișoara Dobrică, faimoasă pentru că mita tatălui ei l-a băgat în pușcărie pe fostul șef al PSD-ului în Parlament, domnul Zgonea.(vezi în Libertatea https://www.libertatea.ro/…/deputata-psd-dobrica-zgonea-con…)

Din 2016 este parlamentar de Buzău la PSD și, desigur, vicepreședinte la Comisia pentru Agricultură. Nevasta domniei sale lucrează tot la stat. Împreună, îi plătim cu peste 200.000 RON, dar sunt săraci lipiți, noroc cu niște moșteniri de la Teleorman și de la Ialomița. Ăsta e cel mai bun CV de la PSD de până acum.

Pe seara o chestie frumi, o dovadă de stat capturat, ca să vă liniștiți.”

https://www.podul.ro/articol/11661/pesedistul-care-a-ocupat-zece-functii-in-acelasi-timp-e-deputat-la-primul-mandat-si-presa-locala-a-scris-o-stire-cand-si-a-inchis-facebookul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *