Local

Vremea rea a lăsat în beznă zeci de localități din județul Buzău

În județul Buzău, azi dimineață în jurul orei 10:00, localitățile Ghergheasa, Buda, Podgoria, Beceni și Mărginești nu erau alimentate cu energie electrică  Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Buzău, are în acest moment 10 echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.
Intervențiile echipelor SDEE Muntenia Nord vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate,  dar, în anumite situații, sunt îngreunate de accesul dificil cauzat fie de conțiile meteo încă nefavorabile, fie de vegetația ruptă și căzută peste liniile de înaltă sau de medie tensiune.
„Intervenţiile echipelor SDEE Muntenia Nord vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii reţelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiţii normale, conform schemei de funcţionare”, au precizat reprezentanţii distribuitorului.
Reamintim că un număr de 21 de localităţi din zona Muntenia Nord nu aveau energie electrică duminică dimineaţa, la ora 10:00, ca urmare a ninsorii şi viscolului din zonă, potrivit unui comunicat al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Muntenia Nord.
Cel mai afectat a fost judeţul Buzău, unde erau nealimentate cu energie electrică 10 localităţi, printre care Ziduri, Ghergheasa, Vadul Râmnicului, Boldu, Gălbinaşi şi Merei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *