Editorial

Un semn de respect pentru elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic Victor Frunză

Liceu Tehnologic Victor Frunză a intrat în ultimii ani pe mâna găștii pesediste din Râmnicu Sărat. Directoarea Balcu, amică a primarului Cîrjan și a senatoarei Sbîrnea, a dus școala la dezastru. 0 promovabilitate la Bacalaureat, ani la rând! Cu toate acestea, Balcu este una dintre figurile prezente în campaniile electoarele ale PSD, iar gruparea Cîrjan – Sbîrnea au purtat-o ca pe o valoare.

Imaginați-vă ce repere profesionale au cei doi politicieni, profesori la rândul lor, dacă pot plimba ca pe urs și se pot mândri cu un director în timpul căruia nimeni nu a luat Bacalaureatul.

Iar dacă nu aveți imaginație, priviți la cariera profesională a celor doi politicieni, dar și la cariera politică.

Sbîrnea a ajuns senator după ce nu a fost capabilă să dea examen pentru un post de inspector școlar și după ce a șubrezit bine sănătatea Liceului Tehnologic Victor Frunză.

Cârjan, fost profesor de sport, dar la nivel de profesor de tumbe – vorba unui râmnicean – nu înțelege mare lucru din învățământ sau din administrație. Pentru Cîrjan prioritar e stadionul de peste pod, nu școala de la pod. În loc să fi alocat bani să scoată din mizerie Liceul Frunză, care funcționează insalubru, dă bani la Olimpia Râmnicu Sărat, unde se joacă de-a vedeta fiul lui.

Deși presiunea politică a fost mare, având în vedere fragilitatea granițelor dintre partide la Buzău, conducerea ISJ a făcut dreptate elevilor și profesorilor de la Victor Frunză. A schimbat cea mai mare catastrofă managerială din județ, de la cârma liceului.

Liceul Tehnologic Victor Frunză a primit șansa să redevină școală!

Paul Negoiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *