Local

Tot mai mulți buzoieni rămân fără permis de conducere

În ultimele 24 de ore poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au aplicat 203 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 11 permise de conducere.
Au fost atenţionaţi conducătorii auto care nu au respectat regimul legal de viteză (69), care au condus autovehicule cu defecţiuni tehnice (6), nu au utilizat centura de siguranţă (26) sau au oprit şi staţionat în locuri ce au periclitat fluenţa traficului (11).
În ceea ce priveşte cauzele pentru care şoferii au rămas fără permis, patru şi-au condus maşinile cu viteze ce au depăşit cu mai mult de 50 km/h, limitele maxime admise pe sectoarele de drum tranzitate, trei au efectuate depăşiri neregulamentare, doi nu au acordat prioritate de trecere autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar, unul a condus sub influenţa băuturilor alcoolice iar un altul nu s-a prezentat la poliţie în termen de 24 de ore de la implicarea într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.
Tot ieri, poliţiştii au sancţionat 41 de pietonii şi 7 căruţaşi care nu au ţinut cont de normele rutiere în deplasarea pe drumurile publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *