Local

Tânăr de 19 ani din Buzău, reținut după ce a tâlhărit două bătrâne

Două bătrâne din județul Buzău au fost victimele unor tâlhării comise, în cursul zilei de 8 aprilie a.c., de un tânăr de 19 ani din municipiu.
În seara zilei de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, o buzoiancă în vârstă de 82 de ani a apelat S.N.U.A.U. 112 şi a sesizat că în jurul orei 19.00, un necunoscut ar fi intrat în imobilul său cu intenţia de a sustrage bunuri. Din fericire, bătrâna nu se afla în locuință, când hoțul care cotrobăia din casă a fost surprins de o nepoată de-a femeii. Fiind surprins, necunoscutul a fugit, iar un bărbat care a încercat să-l prindă a recuperat un telefon mobil abandonat de fugar .
Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat că bănuitul ar fi profitat de faptul că proprietara a lăsat atât poarta prin care se face accesul în gospodărie, cât şi uşa de la intrarea în locuinţă neasigurate, pe perioada în care a plecat în vizită la o vecină. 
În timpul efectuării cercetării la faţa locului, o altă buzoiancă de 72 de ani a sesizat că în jurul orei 18.30, un necunoscut a pătruns în locuinţa sa şi, prin violenţă, a sustras un telefon mobil. Din verificările poliţiştilor a reieşit că aparatul abandonat este telefonul sustras de la cea de-a doua reclamantă.
În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat principalul bănuit de comiterea celor două fapte, în persoana unui tânăr de 19 ani care a şi fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *