În zilele de 19,20 şi 21 aprilie, în Piaţa Dacia, Chef Cristi Ice (Cristi Dobre), reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru al Asociației Guerilla cooking, specialist în preparate tradiționale spaniole, cipriote, grecești, italienești invită buzoienii să participe la ”Festivalul peştelui şi fructelor de mare”, organizat de Ice & Fire Street Food.
În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura mâncăruri exotice şi preparate tradiţionale din zonele pescăreşti ale României.
Printre bunătăţile care urmează a fi pregătite de organizatori se numără midiile în sos de vin, creveţi tempura, doradă şi păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya şi multe alte preparate din peşte şi fructe de mare.
Sâmbătă chef Cristi Ice împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Braşov va face o demonstraţie în cadrul căreia vor prezenta, de la A la Z, reţeta Storceagului de nisetru.