Local

Să mergem pe jos că așa vrea primarul Toma

Ieri am ascultat în mașină un interviu realizat de doamna Cristina Moise cu primarul Toma. Penibil. Afirma că au fost anunțați comercianții că vor fi modificări în Centru. Cum au fost anunțați? Prin afișări obscure marca Eduard Pistol? Repet,  ceea ce se întâmplă în Centru este o mare tâmpenie, iar aroganța primarului care ne invita să mergem pe jos că așa merge dânsul e mare aroganță.

Noi, ca să putem face față la toate taxele pe care le-a semănat acest primar la Buzău și la toată impredictibilitatea cauzată de stilul administrativ abuziv, trebuie să muncim, nu am avem timp să ne plimbăm pe jos.

Pentru o amărâtă de construcție iți cere primăria Buzău aprobare și de la câinii din preajma clădirii, iar pentru distrugerea funcționalității orașului nostru, buzoienii – nu doar cei din centru –  nu au fost întrebați. Dacă și această plăcere a primarului e făcută tot din împrumuturi, așa cum a fost făcut acea scamatorie de amenajare numită Iazul Morilor, lucrurile sunt și mai grave.

Și ca mizeria să fie totală, azi ascultam că primăria Buzău vrea să se ia la luptă cu comerțul ilicit. Faptul că au fost oameni care l-au înjurat pe primar pentru că nu-și mai pot duce traiul de pe o zi pe alta, i-a făcut pe strategii lui Toma să vină cu o diversiune. Uite domnule, noi ținem cu omul cinstit!

Mare mizerie această abordare. Unde erau hoții?! Cei care vând mărunțișuri să trăiască!, în timp ce la primărie se vorbește despre lucrări supraevaluate și alte nenorociri, precum cea de la Iazul Morilor, pe care și de aur dacă o făcea și tot la jumătate de preț ieșea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *