Economie

Români, trăiți pre bine! Așa vă transmit niște politicieni!

Așa îmi spun amenințările din ultimul timp la adresa românilor și mai ales modificările Codului Fiscal.

România nu a fost niciodată atât de frântă. Atitudinea politică seamănă cu cea a lui Ceaușescu. Clasele sociale au dispărut. Sunt doar două: politicienii și poporul. Primii sunt cu privilegiile, noi, cei mulți, cu plățile.

Românii sunt acuzați că trăiesc prea bine și că fură statul. Politicienii, inventează tot felul de mijloace pentru a colecta bani la stat, menținându-și astfel privilegiile. Niciodată nu a fost mai clar faptul că politica nu este despre cetățean, ci despre resursele statului. Statul a devenit afacerea lui Ciolacu și a acoliților lui. Pentru ei românii, trăiesc prea bine și plătesc impozite prea mici, motiv pentru care le cresc taxele.

Nu vorbesc nimic serios despre pensiile speciale sau despre recuperarea prejudiciilor de la politicienii condamnați. I-au scăpat, oricum, prin ultimele artificii juridice referitoare la perioadele de prescripție. Sunt liberi și bogați și pe placul colegilor lor de astăzi, care vor un tratament asemănător peste câțiva ani. Nu vorbesc guvernanții nimic despre ei, deci care i-au furat pe români zeci de ani,  vorbesc doar despre taxele pe care vor să le pună în cârcă românilor. Societatea a devenit profund nedreaptă.

După aplicarea măsurilor propuse de Ciolacu și compania, va deveni un lux să ai un apartament. Oamenii vor ajunge la 3000 – 4000 de lei impozit anual pentru un apartament.

România este țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din Europa. Ce se va întâmpla după toată această nebunie fiscală? Care este scopul? Concentrarea proprietăților în mâna câtorva?

Tot ceea ce se întâmplă acum sub raport fiscal, reprezintă un atac la independența financiară a românilor. De ce credeți că în Dubai, spre exemplu, nu sunt taxe?! Au viziune economică și au făcut paradis în deșert. Efectul? Tinerii merg să lucreze acolo, iar țara urcă economic. Au singură taxă. TVA 0.5%.

La noi, socialiștii – ce glumă sinistră – mențin taxele înrobitoare pe muncă. Le plătește fiecare angajat și, pe deasupra, cresc și toate celelalte taxe, ducând astfel la pierderea confortului pe care și l-au creat mulți români, după ani de trudă. Statul îi va executat silit cot la cot cu băncile, în viitorii ani.

Urâte vremuri! Sumbru viitor! Românii sunt tâlhăriți la drumul mare de propriul stat, care ar trebui să-i protejeze. De unde?! Politicienii care le-au promis un trai mai bun, îi ard la buzunare fără milă.

Nu, nu românii trăiesc prea bine, ci politicienii trăiesc prea bine pe spinarea românilor! La ei este problema, nu la români!

https://paulnegoita.ro/2022/07/10/romani-traiti-prea-bine-va-transmit-unii-politicieni/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *