Editorial

PSD cel cinic – 460 de cazuri noi de Covid – 19

Pentru libertatea lor, au fost capabil să distrugă justiția. Mii de infractori periculoși au fost eliberați și au comis atrocități, doar pentru a bagateliza justiția și pentru a transforma corupția în …nimica toată.

Pentru plăcerile lor au jefuit comunitățile și țara.

Acum s-au jucat și se joacă cu viața românilor. Declarații grave, care au demobilizat românii în lupta cu pandemia, au fost făcute de Ciolacu, iar rezultatele de văd. Astăzi 460 de cazuri noi de Covid. Am ajuns de unde am plecat. Românii au pierdut timp și banii ca să vină niște lupi, flămânzi după voturi murdare.

Buzăul, din păcate, e măcinat de Covid. Vă mai amintiți când, în mod vulgar, primarul Toma, își asuma victoria împotriva Covidului? Când, fără pic de respect voia să culeagă voturi din nenorocire? Când se bătea cu pumnul în piept că fuge boala de Buzău…de frica lui?

Cum a fost posibil ca un om cu capul pe umeri să se laude cu așa ceva?

A fost posibil. A dat un mesaj prost, iar acum șeful lui, Ciolacu, continuă cu afirmațiile care zădărnicesc practic combaterea bolilor.

Ar trebui ca Toma să plătească din banii proprii acele bidoane de prin zonele publice. Efect negativ nu știu dacă au avut, dar pozitiv sigur nu au avut.

Râmnicul e plin de buzoieni, Spitalul Județean e plin, Gârlașul își extinde secția.

Aici a dus lauda, declarațiile iresponsabile și modul în care pesediștii înțeleg să alerge după voturi. Viața oamenilor nu contează. Votul și accesul la resurse sunt singurele obiective pe care le urmăresc.

Muriți dar votați-ne este mesajul cinic al PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *